joi, 14 martie 2019

Black Baccara este un soi de trandafir teahibrid incredibil de elegant, cu boboci de culoare aproape neagra

Black Baccara este un soi de trandafir teahibrid incredibil de elegant, cu boboci de culoare aproape neagra



Black Baccara este un soi de trandafir teahibrid incredibil de elegant, cu boboci de culoare aproape neagra. Odata cu venirea toamnei si scaderea temperaturilor, culoarea devine si mai intunecata, catifelata si captivanta. Floarea matura este presarata cutonuri de maro si stropi purpurii, pentru un efect decorativ superb. Efectele de culoare sunt superbe, decoreaza foarte frumos partea centrala a florii, devenind mai intunecata spre marginile petalelor.

Florile sunt mari, cu un diametru aproximativ de 9-11cm. Acest trandafir are o forma de cupa si numara aproximativ 45 de petale dispuse alternativ, formand o floare luxurianta, dubla. Aroma este distincta, dulce, dar nu foarte pronuntata. Acest soi, spre deosebire de majoritatea celorlalte, prefera plantarea in semiumbra, pentru o culoare cat mai inchisa si frumoasa a florii. Infloreste din luna Mai pana la inghet.

Inaltimea tufei ajunge la un maxim de 110 de centimetri si se preteaza excelent pentru compozitii peisagistice contrastante, coabitand perfect cu alte soiuri de trandafiri. In ceea ce priveste rezistenta la boli, aceasta este medie. Rezista la temperaturi de pana la -26 grade Celsius.


Comercializam online butasi trandafiri la pret avantajos, livrare rapida, transport gratuit si garantie de prindere 100%. Culoarea, frumusetea si rafinamentul va oferi cu siguranta un spectacol senzational privirii. Comanda acum trandafiri ieftini cu transport gratuit oriunde in Romania si garantie de prindere 100%.


Mai multe informatii despre produs gasiti daca accesati butonul AICI  !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu