joi, 14 martie 2019

Butasi Trandafiri Pomponella - este o varietate foarte florifera de trandafiri din categoria floribunda creat in anul 2005, Kordes, Germania.

Butasi Trandafiri Pomponella - este o varietate foarte florifera de trandafiri din categoria floribunda creat in anul 2005, Kordes, Germania



Butasi Trandafiri Pomponella - este o varietate foarte florifera de trandafiri din categoria floribunda creat in anul 2005, Kordes, Germania. 

Infloreste spectaculos in grupuri mari de flori fermecatoare. Florile sunt globulare de tip bujor, fabuloase, usor parfumate, de un roz clar si frumos. Frunzele sunt foarte sanatoase, de un verde inchis, groase, usor lucioase, complet rezistente la boli fungice, daunatori si inghet.

Butasi trandafiri Pomponella un nou trandafir de poveste ce infloreste abundent si repetat, iar florile sale sunt niste pampoane de trandafiri nostalgici.La maturitate atinge inaltimi intre 70-80 cm. La concursurile internationale acest superb trandafir a castigat nu mai putin de 12 premii.

Butasi trandafiri Pomponella de vanzare, prefera solurile afanate, bogate in humus,fertile. Este necesara fertilizarea periodica cu gunoi de grajd toamna si ingrasaminte chimice toamna sau primavara. Plantarea se face la o adancime de 10-20cm. Este necesara udarea abundenta si frecventa. 

Comercializam butasi trandafiri onlinebutasi trandafiri ieftini, livrare rapida, garantie de prindere 100%. Datorita florilor fabuloase, acesti trandafiri de gradina de vanzare vor satisface pana si cele mai pretentioase gusturi. Comanda acum trandafiri floribunda ieftini cu transport gratuit daca va incadrati in oferta actuala exprimata pe site oriunde in Romania si garantie de prindere 100%.

  Mai multe informatii despre produs gasiti daca accesati butonul  AICI  !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu